Registracija

Čestitamo Vam povodom uspješnog završetka studija i svladavanja još jednog životnog izazova! Ovim putem pozivamo Vas da se učlanite u udrugu Alumni TVZ, zajednicu stručnjaka iz područja informatike, računarstva, elektrotehnike, strojarstva, mehatronike i građevinarstva u Republici Hrvatskoj.

Članom Alumni TVZ udruge može postati svaka fizička osoba koja je završila stručni ili specijalistički studij na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Članom se postaje ispunjavanjem elektroničkog obrasca dostupnog niže te potvrdom od strane udruge koja se zaprima elektroničkim putem unutar mjesec dana od dana ispunjenja elektroničke pristupnice.

Udruga nema članarinu.

Osobni podatci

Kontakt podaci

Molimo unesite privatnu (ne-TVZ, ne-poslovnu) e-mail adresu.


Obrazovanje

Trenunto zaposlenje

Predajom pristupnice elektroničkim putem podnositelj potvrđuje da je upoznat sa Statutom Udruge Alumni Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te da isti prihvaća. Podnositelj jamči za točnost, potpunost i ažurnost danih osobnih podataka te daje izričito dopuštenje da se u svrhu ostvarivanja članskih pogodnosti i vođenja evidencije prikupljaju, obrađuju, koriste i prenose predmetni osobni podaci, uključivši OIB, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o udrugama. Podnositelj potvrđuje suglasnost za slanje informativnog materijala i ponuda, do opoziva suglasnosti.