O nama

Udruga Alumni Tehničkog veleučilišta u Zagrebu osnovana je dana 28. studenog 2014.  na inicijativu završenih studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu koji su tijekom svojeg studija aktivni bili kroz Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Po Završetku studija skupina završenih studenata sa različitih smjerova predvođena kolegom Ivanom Škarićem uvidjela je potrebu osnivanja udruge završenih studenata TVZ-a kako bi i dalje održali povezanost sa veleučilištem i rješavali problematike i izazove koji su u to vrijeme doticali studente i završene studente veleučilišta. Jedan od njih je bila izmjena zakona o inženjerskim i arhitektonskim djelatnostima koja nije prepoznavala veleučilišni program. Inicijativu osnivanja udruge podržali su studenti, završeni studenti i vodstvo Tehničkog veleučilišta u Zagrebu kao i profesori.

Misija Udruge jest postati kvalitetno interesno udruženje koje radi na dobrobiti razvoja članova Udruge, studenata koji su diplomirali na stručnom i/ili specijalističkom studiju na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

Cilj Udruge jest uspostaviti trajne veze između članova, studenata, profesora, akademske i šire zajednice radi ostvarivanja njihove trajne i uzajamne zajedničke koristi i interesa.

Statut udruge se nalazi na ovdje.

 

Podaci udruge:

Alumni TVZ
Vrbik 8, 10000 Zagreb
OIB: 14327257780
IBAN: HR0224840081107191196