Upoznajte prednosti života i rada u Austriji s ABA-WORK in AUSTRIA | 28.11.2023

Datum objave: 15.11.2023

Želite li istražiti mogućnosti života i rada u inovativnom okruženju, uz vrhunski sustav socijalne sigurnosti i kvalitetnu zdravstvenu skrb? Austrian Business Agency – WORK in AUSTRIA i ADVANTAGE AUSTRIA srdačno vas pozivaju na

ONLINE WEBINAR

Kada?

28.11.2023., 11:00-12:00 sati Prijava na WEBINAR https://attendee.gotowebinar.com/register/2900127280014560605

Sudjelovanje je BESPLATNO!

Kome je namijenjen?

namijenjen studentima, zaposlenicima te stručnjacima s područja IT, tehnike, strojarstva, farmacije, kemije, građevine i sličnih profesija, koji razmišljaju o preseljenju u Austriju.

Zašto Austrija?

Osim prekrasnih krajolika i bogate povijesti, Austrija nudi iznimne poslovne prilike i inovativna radna okruženja. Kroz našu prezentaciju, otkrijte prednosti života u Austriji, uključujući izvrsne uvjete rada, snažan sustav socijalne sigurnosti te pristup vrhunskoj zdravstvenoj skrbi. Kvaliteta života u Austriji dodatno se ističe raznolikom kulturnom i slobodnom ponudom.

Što mogu očekivati?

Ova prezentacija pružit će vam sveobuhvatne informacije o agenciji ABA – WORK in AUSTRIA, uslugama i resursima koji su dostupni kvalificiranim radnicima i stručnjacima koji su zainteresirani za preseljenje u Austriju. Poseban fokus se stavlja na osobe koje još nisu stanovnici Austrije, pružajući vam korisne informacije o kvaliteti života, pravnom okviru rada u Austriji, troškovima života, opcijama smještaja te relokaciji. Bez obzira jeste li student, diplomant ili stručnjak, imat ćete priliku dobiti opće informacije o životu i radu u Austriji.

Sudjelovanje na webinaru je potpuno besplatno.

Prijavite se na online webinar, a za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na zagreb@advantageaustria.org

Radujemo se vašem sudjelovanju!