Priprema, pozor, posao!

Datum objave: 17.01.2019

Drage studentice i studenti,

udruga završenih studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Alumni TVZ u suradnji sa Savjetovalištem za studente i uposlenike TVZ-a te tvrtkama Microblink i Končar, pripremili smo za vas tribinu o procesu zapošljavanja koja će se održati 23.1.2019. u Velikoj dvorani na Konavoskoj s početkom u 19h.

Na tribini ćete saznati kako se već tijekom studija možete uz naše Savjetovalište i stručno vodstvo pripremiti za zapošljavanje. Također, bit će riječi o tome kako napisati molbu, što staviti u CV te da li je važno uopće imati LinkedIn profil. Osim toga, naše tvrtke partneri, Microblink i Končar će vam opisati kako izgleda razgovor za posao i procjena kandidata iz vlastitih iskustava i primjera. Naravno, kao i uvijek na našim tribinama, ostavit ćemo vremena za sva vaša pitanja i druženje s našim gostima kako biste mogli saznati dodatne informacije koje vas zanimaju.

Gosti tribine:
– Voditeljica, Savjetovalište za studente TVZ-a – Biljana Stojaković
– HR Associate, Microblink – Petra Buljan
– Stručni suradnik za ljudske potencijale, Končar – Josipa Poduška

P.S. imat ćemo i goste iz organizacije Mc2 koji će Vam prenijeti nekoliko informacija vezanih uz ovogodišnje natjecanje pa svakako dođite i prvi saznajte o čemu je riječ ove godine. (klopa i cuga zagarantirani) 🙂

Vidimo se!
Alumni TVZ-a

Facebook event: https://www.facebook.com/events/240521326840562/

Partneri projekta: Tehničko veleučilište u Zagrebu, Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, TVZ Mc2