Poziv na tribinu: Martina Raškaj – “Kako do boljeg posla uz CV i LinkedIn”

Datum objave: 02.06.2022

Pozivamo vas na tribinu Martina Raškaj – “Kako do boljeg posla uz CV i LinkedIn” koja će se održati u srijedu 08.06.2022. u vremenu od 19:00 do 20:30 sata, učionica 1023 u prizemlju, na lokaciji TVZ Konavoska 2.

Martina Raškaj je konzultantica za CV i LinkedIn. One koji traže bolji posao uči kako da napišu kvalitetan CV i motivacijsko pismo koji će im osigurati više poziva na intervju, a poduzetnike kako da se predstave na LinkedInu te optimiziraju svoj LinkedIn profil kako bi dobili više klijenata. Deset godina je radila na različitim poslovima, od agentice u call centru preko komercijalistice do direktorice. Znanje i bogato iskustvo u potrazi za svojim poslom i poslodavcem iz snova pretvorila je u hobi, a od 2021. je zakoračila u poduzetničke vode kako bi full time pomagala ljudima da naprave pozitivne promjene u svojoj karijeri i biznisu. Savjetovala je preko 300 klijenata koji najviše vole istaknuti da su iz suradnje dobili i više nego što su očekivali.

Želiš raditi posao koji voliš i u kojem ćeš uživati? Važno ti je poslovno okruženje i uvjeti koje ti pruža tvoj poslodavac? Ako su tvoji odgovori pozitivni, radionica Kako do boljeg posla uz CV i LinkedIn je za tebe!

U interaktivnom okruženju pričat ćemo o važnosti elemenata koji su potrebni za brži i jednostavniji pronalazak posla kojeg želiš. Saznat ćeš najčešće greške koje treba izbjegavati u CV-u i kako napisati kvalitetan životopis koji će te prikazati kao idealnog kandidata. Kroz analize LinkedIn profila naučit ćeš kako urediti i svoj kako bi u tvoj inbox počele stizati ponude za poslove.