Poziv na sudjelovanje u istraživanju razumijevanje psiholoških procesa

Datum objave: 13.04.2021

Poštovani članovi,

ovom prilikom Vam dostavljamo poziv na sudjelovanje u istraživanju čiji je cilj bolje razumijevanje psiholoških procesa koji se događaju prilikom sudjelovanja u intervjuu za posao. U okviru istraživanja sudjelovat ćete u zamišljenom selekcijskom intervjuu, tijekom kojeg ćemo vas ispitivati o Vašem ponašanju u nekim hipotetskim situacijama. Intervju će se snimati videokamerom, a tijekom intervjua u prostoriji ćete biti samo Vi (u ulozi kandidata) i intervjuer. Po završetku intervjua odgovorit ćete na neka dodatna pitanja u pisanoj formi. Sudjelovanje u cjelokupnom istraživanju će trajati do sat vremena, a kao prigodnu nagradu svi sudionici dobit će poklon bon od 50 kn u jednoj vele-drogeriji. Dodatno, 10% sudionika koji se budu najbolje pridržavali danih uputa dobit će dodatni poklon-bon u vrijednosti od 500 kn. Budući da će svim sudionicima biti ponuđena mogućnost naknadnog zajedničkog analiziranja njihovih snimki, uz savjetovanje za poboljšanje nastupa na intervjuima za posao, smatramo da je iskustvo sudjelovanja u ovom istraživanju odlična prilika za uvježbavanje vještina korisnih u budućoj potrazi za poslom.

Za sudjelovanje u istraživanju se mogu prijaviti svi studenti završne godine preddiplomskog, diplomskog/specijalističkog studija, apsolventi te oni koji su diplomirali u posljednjih godinu dana.

Istraživanje će se odvijati „uživo“ u prostorijama u Capraškoj ulici, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Istraživanje započinje 07. travnja 2021., a sve zainteresirane molimo da se jave na mail njunicic@gmail.com radi daljnjeg dogovora.

Istraživanje provode:
Nataša Juničić, doktorandica (Odsjek za psihologiju, FFZG)
Dr.sc. Maja Parmač Kovačić, doc. (Odsjek za psihologiju, FFZG)