Poziv na iskazivanje interesa sponzorstva događaja Alumnijada – 2023

Datum objave: 07.08.2023

Poštovani poslodavci,

ovim putem Vas pozivamo da iskažete interes za sponzorstvo networking događaja Alumnijada 2023 koji će se održati 27.09.2023. u Zagrebu na lokaciji Avant Garden, Peron16.

Alumnijada je događaja koji okuplja visoko obrazovne stručnjake iz područja informatike, računalstva, elektrotehnike, graditeljstva, mehatronike i strojarstva Tehničkog veleučilišta u Zagrebu kao i ostale goste s ciljem razmjene informacija vezanih uz struku i tehnologiju, te povezivanjem s kolegama i tvrtkama.

Ovogodišnja ALUMNIJADA 2023., najavljena je kao networking događaj godine podiže cijeli događaj na višu razinu i proširuje ga na alumnije visokoobrazovanih institucija cijele regije. Shodno tome zadaje si cilj okupiti više od 700 gostiju na atraktivnoj lokaciji u centru Zagreba. Goste očekuje mnoštvo različitih sadržaja, predavanja, partnera i sponzora, kao i after party namjenjen upravo networkingu.

Vaš interes možete iskazati kontaktom na email: info@alumni-tvz.hr

Po zaprimanju email-a kontaktirati ćemo Vas povratno.

Više o tome kako je izgledala sama Alumnijada u 2022 godini možete vidjeti na https://alumni.tvz.hr/follow-up-alumnijade-2022/