Oglas za posao

Sportreact – React Native Developer – Internship/part-time

Sportreact d.o.o.
Sportreact d.o.o. Avenija Dubrovnik 15

Tražimo osobu koja će uživati u razvoju naše React Native aplikacije. Primarna odgovornost je unaprjeđenje postojeće aplikacije u suradnji s našim razvojnim timom, stoga je nužno da si timski igrač predan zajedničkom rješavanju problema.

 

O nama

Sportreact je sportsko-tehnološki startup (IoT SaaS) koji sportašima omogućuje da se kreću i reagiraju brže i agilnije. Kreirali smo sustav hardwarea i softwarea za razvoj i dijagnostiku kognitivnih i motoričkih sposobnosti korisnika – kombinacija senzora i ledica s easy-to-use mobilnom aplikacijom i nekoliko elektroničkih modula. Uz trening i dijagnostiku reakcija, brzine, agilnosti i fokusa, sportsku tehnologiju želimo učini dostupnijom, usredotočujući se na korisničko iskustvo, detaljnu statistiku i upravljanje podacima o razvoju korisnika. Svakako baci pogled na naš Instagram profil gdje možeš pronaći više informacija.

Mlada smo, ambiciozna i pozitivna ekipa koja obožava osmišljavati, razvijati i unapređivati nova kreativna tehnološka rješenja. Cijenimo proaktivnost, sportski, natjecateljski i fairplay duh, a na posao gledamo kao na hobi. Na projektu radimo nekoliko godina, a do sada smo osvojili razna natjecanja – Zicer Startup Factory, Bug Idea Knockout, Algebra Lab, izlagali smo svoje rješenje na CES-u u Las Vegasu, a Novac.hr nas je prepoznao kao jednog od TOP 25 startupova za pratiti u ovoj godini. Tek smo se zagrijali – tražimo kolegu koji će nam pomoći pokoriti sportske terene svijeta. 🙂

O poziciji

Startup svijet je dijametralno suprotan onom standardnom korporacijskom – svakodnevno ćemo se susretati s važnim, strateški bitnim taskovima, ali i rutinskim, napornijim day-to-day zadacima koje je potrebno riješiti. Kako tražimo osobu koja će zajedno s nama učiti, rasti i razvijati se, želimo te uključiti u sve faze izrade novog proizvoda, tako da vjerujemo kako posao nikako neće biti monoton. Idealan kandidat ima iskustva u radu s React.js ili React Nativom, radio je na samostalnim studentskim projektima, u agencijama ili drugim tehnološkim kompanijama te poznaje HTML5, CSS i Javascript/Typescript. Dnevne aktivnosti će se odnositi na unapređivanje postojeće Android i iOS aplikacije.

Imat ćeš priliku upoznati kako funkcionira startup kompanija te se povezati s lokalnom startup zajednicom – sportreact se nalazi u sklopu ZICER-a (Zagrebačkog Inovacijskog Centra) u kojem se nalazi preko 100 startup kompanija (čitaj: preko 200 mladih, ambicioznih i cool ljudi koji razvijaju različita tehnološka rješenja).

 

Uvjeti:

Obavezno:

∙ 1 godina radnog iskustva programiranja (samostalni studentski projekt, rad u agencijama ili startupovima i slično)

∙ iskustvo sa React.js/React Nativeom

∙ poznavanje HTML5, CSS-a i Javascripta/Typescripta

∙ znanje engleskog (napredno)

∙ Poznavanje Gita

∙ želja za učenjem i radom s novim tehnologijama (najbitnije )

 

Dobrodošlo:

∙ iskustvo rada s Reduxom, Flutterom ili iOS i Android Development

∙ iskustvo rada s alatima agilnog developmenta (CI, Jira ili sl., Slack)

∙ Iskustvo u programiranju IoT projekata – Embedded

∙ Iskustvo u korištenju 3D printera i CAD softwarea

 

 

Što nudimo:

∙ Fleksibilno radno vrijeme

∙ Satnica 35-50 kn

∙ Laptop/Monitor

∙ Pristup uredu 0-24h

∙ Mogućnost zapošljavanja nakon studija

∙ Ugodna atmosfera

 

Ako si zainteresiran pridružiti se timu, svakako pošalji svoj CV na careers@sportreact.com, a mi ćemo ti se javiti povratno. 🙂

Prijavite se za poziciju