Održana tribina: Dino Benedetti – “Uvod u Superpamćenje”

Datum objave: 22.05.2022

 

U četvrtak 19.5.2022. udruga Alumni TVZ je održala tribinu pod nazivom Uvod u Superpamćenje gdje je Dino Benedetti, svim članovima udruge kao i studentima te ostalim prijateljima udruge predstavio novi serum kojim ćemo svi imati 60% kvalitetnije pamćenje… Šalimo se naravno, no zar bi bilo krivo reći da svatko od nas nije izašao sa navedene tribine sa vještinama koje uz redovnu primjenu mogu pospješiti naše pamćenje barem za gore spomenutih 60%? Teško je dokazati i možemo tu polemizirati no za vrijeme ovog predavanja koje je trajalo od 18 do 20 sati zaista je teško bilo čuti išta, osim za pokojeg pojedinca koji je osluškivao, dvoranu koja u glas sa vremena na vrijem viče neke pomalo apstraktne pojmove.

 

 

Sve je krenulo razbijanjem nekih mitova o popularnim zabludama, razjašnjavanju zašto našem mozgu pojedine zemlje liče nalik sendviču, do kasnije same primjene tehnike gdje i danas mogu sa sigurnošću navesti niz: kocka, bazen, dnevnik, ključ, rode, lješnjak, banka, svjetionik, debeli čovjek, odvjetnik…. Iako to sve zvuči pomalo bizarno Dino je učinio da učionica 1024 na našoj lokaciji u Voltinom bude zavidno puno te da svi prate njegove probrane riječi i tehnike, te pokoju šalu za maksimalnom pažnjom.

Svim zainteresiranim sudionicima Dino je također objeručke ponudio i razmjenu informacija, materijala kao i dodatnih edukacija ukoliko se odluče postati i oni Gospodari Superpamćenja, a sve informacije kao i kontakt možete pronaći na stranici: https://www.superstudent.hr/

Ovom prilikom želimo se još jednom zahvaliti što je Dino odlučio održati ovu tribinu te se nadamo da će ovo biti samo jedno od mnogobrojnih druženja.

Hvala Dino!