Njuškalo

Datum objave: 04.10.2022

Ponosni sponzor networking događaja Alumnijada 2022.

Njuškalo je najveći hrvatski marketplace koji svojim korisnicima omogućuje online trgovanje putem jednostavnog i intuitivnog okruženja, a zaposlenicima ugodno poslovno okruženje, nepresušan izvor znanja te priliku za rast i razvoj.

Naša platforma naprednim tehnologijama razumije i prepoznaje potrebe korisnika te nam pomaže u stvaranju novih proizvoda i usluga te boljeg korisničkog iskustva.

U Njuškalu danas vrijedno radi gotovo 150 zaposlenika. Dio IT eksperata izdvojen je u Njuškalo Technology unutar kojeg su podijeljeni u tribeove za brži i efikasniji agile pristup tehnološkom razvoju, nadogradnji i plasiranju novih digitalnih proizvoda.

Istovremeno, aktivna su čak četiri prodajna odjela po oglasnim vertikalama (Nekretnine, Auto Moto, Marketplaces i Turizam) kao i zasebni online sales odjel za digitalna medijska rješenja. Tu su i bussines inteligence Lab, Data science team, Marketing i HR te svakog dana u tjednu dostupna korisnička podrška čiji su agenti detaljno educirani za rješavanje svih problema i nedoumica naših korisnika.

Aktivnosti koje provodimo za stvaranje odličnih radnih uvjeta temeljeni su na povjerenju između poslodavca i zaposlenika. Rad od kuće, slobodan dan na rođendan, maksimalna naknada za rođenje djeteta i dva mjeseca plaćenog dopusta za očeve samo su neke od pogodnosti kojima stvaramo dobru atmosferu i kvalitetan balans između poslovnog i privatnog života.