Nets

Datum objave: 04.10.2022

Ponosni sponzor networking događaja Alumnijada 2022.

Nets je vodeći europski pružatelj usluga digitalnog plaćanja i povezanih tehnoloških rješenja. Upravljamo širokom mrežom koja povezuje trgovce, financijske institucije, korporativne klijente i potrošače, te im omogućujemo procesuiranje digitalnih transakcija, kao i korištenje dodatnih usluga koje će im pomoći da poboljšaju svoje djelatnosti.

Dio smo grupacije Nexi sastavljene od triju europskih platnih lidera – Nexi, Nets i Sia – prisutnih u više od 25 zemalja, što nam osigurava brzu nadogradnju postojećih rješenja i mogućnost pružanja najjednostavnijih, najbržih i najsigurnijih digitalnih proizvoda i usluga.

Platna industrija se nezaustavljivo razvija, a digitalizacija mijenja način na koji kupujemo, plaćamo i živimo, zbog čega smo uvijek u potrazi za ljudima koji su se voljni profesionalno razvijati jednako brzim tempom. Raditi u Netsu znači učiti i rasti u međunarodnom, neformalnom i poticajnom okruženju koje omogućuje zaposlenicima razvijati svoje talente i ciljati sve više svakim danom.

 

Stvaranje sutrašnjice koja je lagodnija od današnjice. To je ono što nas pokreće.