Motivacijsko predavanje kako ne odustati By: Ivan Golubić

Datum objave: 02.11.2018

Motivacijsko predavanje “Od garaže do Emirata” kolege Ivana Golubića, reklo bi se još samo jedno ime na papiru s diplomom  TVZ-a u ruci, dvadeset dvogodišnjeg  prvostupnika inženjera mehatronike.

Predavanje je priča o počecima koji nisu lagani o preprekama na koje nailazimo svi, ali i o tome što nas zapravo škola uči, a to je da nas profesori nauče učiti i svladavati prepreke koje su u tom trenutku na papiru ili ispred ploče, a jednog dana na poslu ili ispred projekta kojeg si zacrtamo.

Više o tome kako je taj put ovog entuzijasta započeo te na koje je sve prepreke nailazio na putu od izvođenja ideje do plasiranja proizvoda na tržište, pogledajte u videu.

Motivacijsko predavanje osnivača Mobile Vehicle Technology firme Ivana Golubića održano je 22.10.2018. u organizaciji Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i udruge Alumni Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Zahvaljujemo se članu Alumnija TVZ-a na ovom predavanju te mu želimo puno uspjeha u daljnjem poslovanju kroz koje ćemo ga pratiti.

Nadamo se da je ovo predavanje potaknulo studente da razvijaju svoje ideje i za kraj jedna izreka koja je popratila ovo predavanje:  “Never give up. Today is hard, tomorrow will be worse, but the day after tomorrow will be sunshine.” osnivač Alibabe Jack Ma.