Montelektro

Datum objave: 04.10.2022

Ponosni sponzor networking događaja Alumnijada 2022.

Montelektro je tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju cjelovitih rješenja automatizacije, elektroprojektiranja i digitalne transformacije u različitim industrijama. Tijekom 32 godine, tvrtka je isporučila tisuće projekata za više od 400 klijenata iz cijelog svijeta, uključujući 280 pivovara, zbog čega se smatra jednim od vodećih integratora sustava upravljanja u pivarstvu.

Tvrtka isporučuje cjelovita rješenja po principu “ključ u ruke” ili pojedinačno ovisno o potrebama klijenata, koja podrazumijevaju razvoj i implementaciju sustava automatizacije, razvoj softverskih rješenja Industrije 4.0 koja omogućavaju digitalnu transformaciju industrija, elektroprojektiranje i izradu električnih ormara, , izradu i instalaciju sustava distribucije srednjeg i niskog napona, testiranje, montažu, puštanje u rad, održavanje te podršku nakon isporuke.

Tvrtka zapošljava 200 djelatnika, od čega 149 inženjera elektrotehnike, automatike i računarstva. S obzirom na kontinuirani rast, neprestano je u potrazi za novim inženjerskim kadrovima.