Jenz

Datum objave: 04.10.2022

Ponosni sponzor networking događaja Alumnijada 2022.

Jenz je mobilna aplikacija, interna društvena mreža, razvijena od strane Q agency – najbrže rastuće softverske i dizajnerske IT tvrtke u Europi (Deloitte 2017). Jenz je nominiran za srednjoeuropski start-up godine te za najbolju aplikacije na svijetu 2022. godine. Nastao je iz internih potreba Q-a, no u samo dvije godine se razvio u samostalni start-up koji broji preko 20.000 korisnika s područja Europe, Sjeverne Amerike i Australije te iz raznih industrija među kojima prevladava financijska i IT industrija.

Jenz ima za cilj povezati kolege, povećati angažiranost zaposlenika te ubrzati protok informacija top-down i bottom-up u obliku video i slikovnog sadržaja. Jenz izgleda kao zatvoreni Instagram za organizacije te ima šest glavnih funkcionalnosti: službene i društvene objave, imenik svih zaposlenika, ankete, mogućnost davanja anonimnog feedback-a te pohvala kolegama.

Jenz kao kompanija je mjesto gdje su zaposlenici na prvom mjestu te je transparentna komunikacija prioritet. Otvorenost, kreativnost i agilnost su samo neke od karakteristika Jenz tima koji je aktivno u potrazi za pojedincima koji dijele slične vrline.

Više na: jenz-app.talentlyft.com