IT Governance – upravljanje složenim IT sustavima u praksi

Datum objave: 01.11.2017

Karijerno savjetovalište i Alumni TVZ-a pozivaju prvenstveno informatičare/računarce zainteresirane za praksu/posao u složenim IT sustavima na tribinu IT Governance – poslovi upravljanja složenim IT sustavima u (plaćenoj) praksi.

Tribina će se održati u srijedu, 29.11.2017. s početkom u 18 sati u dvorani 6 (podrum) Pučkog Otvorenog Učilišta na Vrbiku, Ul. grada Vukovara 68.

  1. IT Governance/(dobro, jako dobro) plaćena praksa u Frankfurtu – 45 min

Na poziv Alumni udruge TVZ-a dolazi Dubravko Narandžić, naš bivši student, danas IT Governance Expert Europske središnje banke iz Frankfurta, kako bi Vam pojasnio kako se (profesionalno) upravlja velikim IT sustavima, a svima koji imate prvostupničku diplomu i ponudio dream job/praksu u trajanju 2-12 mjeseci naknadu od 1.050 EUR mjesečno i plaćen smještaj. Uvjeti su naravno ozbiljni, no prima se sasvim dovoljno kandidata da uz Dubravkove insiderske savjete odmah nakon tribine možete kvalitetno pripremiti prijavu. Svakako pogledajte ovdje ispunjavate li osnovne kriterije i dođite na tribinu saznati sve što vas zanima. I razmijeniti kontakte i iskustva, upravo tome služi Alumni zajednica!

  1. Ostajte ovdje, posla koliko hoćeš – 30 min

Za one kojima se (još) ne odlazi u pečalbu, nego svoj informatički potencijal žele ostvariti ovdje, dolaze i dvije velike tvrtke TIS i Veracomp, koje primarno pružaju IT usluge također velikim i složenim poslovnim sustavima u Hrvatskoj ali i svijetu i čiji će Vam predstavnici predstaviti svoja glavna područja aktivnosti i popričati s vama o konkretnim mogućnostima studentskog angažmana – praksa, završni/diplomski, posao…

Veselimo se susretu!

Vjeran Bušelić, v. pred., Voditelj karijernog savjetovališta
Jan Vesel, bacc. ing. mech., Predsjednik Alumni TVZ zajednice