Follow up Alumnijade 2021

Datum objave: 01.10.2021

Prošla nam je prva Alumnijada u režiji dobrog društva iz naše udruge. U srijedu 29.9.2021 godine, na lokaciji TVZa u Voltinom vesela ekipa iz raznih smjerova Tehničkog veleučilišta u Zagrebu se okupila nakon dugog vremena kako bi uz odličnu klopu, pokoji hit i čašu piva pretresla tekuće teme iz industrije te razmijenila pokoje iskustvo.

Preko stotinjak članova, sponzora i gosti se tom prilikom podružilo i sa sponzorima koji su podržali ovaj event te time omogućili i kvalitetne temelje za buduće suradnje i nastavak tradicije ovog eventa.

Uz naše sponzore DuplicoBugImavesAmodoReversing LabsUndabotEscapeHGSPOT i Papar želimo zahvaliti i svim onim dobrim ljudima koji su došli na networking te neumornim članovima koji su isti predanim radom omogućili ovaj događaj.

Nadamo se da ste se dobro proveli te se veselimo budućim druženjima, a ako ste propustili priliku prisustvovati na eventu pogledajte slike sa druženja 🙂 … pozivamo sve koji su završili TVZ a nisu zaprimili poziv na događaj da se učlane u udrugu kako ne bi propustili iduće evente 🙂 https://alumni.tvz.hr/registracija