Alumnijada 2021

Datum objave: 24.09.2021

Dolaskom rujna vratila su nam se i događanja i u metropolu. Uz koju mjeru ovdje, limitiran broj ljudi ondje ali minglanje je tu. Ponukani potrebom druženja i malo networkinga udruga Alumni TVZ odlučila je organizirati meetup svojih članova i svih koji podupiru rad te neprofitne organizacije. Udruga Alumni TVZ inače okuplja studente visokoobrazovne ustanove Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, a koji su svoje obrazovanje završili. Ideja je naravno omogućiti stručnjacima iz informatike, računarstva, elektrotehnike, građevine, strojarstva, mehatronike, digitalne forenzike da razmjene svoja iskustva i na kratkom druženju se upoznaju sa svojim kolegama te poslodavcima koji su ovaj događaja kao i uvijek do sada pozdravili.

Prva Alumnijada, kako su je popularno nazvali, održati će se u srijedu 29.9.2021. od 17 h, u sklopu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, u naselju Voltino. Uz ukusnu hranu i piće te probranu glazbu članovi će se moći podružiti i sa predstavnicima poduzeća koji podržavaju ovaj događaj, od generalnog sponzora Duplico d.o.o. do sponzora ReversingLabs, Escape Digital Agency , Amodo, Undabot, HGSPOT, Bug d.o.o. , Papar d.o.o. , IMAVES d.o.o. koji će u nekoliko iteracija tokom večeri predstaviti rad svojih poduzeća te što ih čini toliko primamljivim za sve Alumni članove u svojim redovima.

Svi studenti koji su završili TVZ mogu svoje mjesto osigurati registracijom u udruzi (koja je potpuno besplatna) te prijavom na ovu formu kako bi osigurali mjesto za svakoga.