Alarm automatika

Datum objave: 04.10.2022

Ponosni sponzor networking događaja Alumnijada 2022.

Alarm automatika d.o.o. regionalni lider u tehničkoj zaštiti.

Kroz više od 30 godina rada Alarm automatika poslovanje razvija u 11 zemalja regije. O potrebama oko 2.000 stalnih klijenta brine više od 150 zaposlenika. Ponuda obuhvaća proizvode više od 200 proizvođača globalno, a kontinuirano se razvijaju i vlastiti brendovi, karakteristikama prilagođeni regionalnom tržištu.

Vizija

Neprekidnim usvajanjem novih znanja i tehnologija, praćenjem tržišnih trendova i potreba potrošača te bliskom suradnjom s klijentima i partnerima, graditi sustav odnosa kojem je primarni cilj zaštititi živote i imovinu, uz poboljšanje kvalitete življenja i poslovanja. Vizija tvrtke Alarm automatika je ostvariti vodeću ulogu u industriji tehničke zaštite južne i jugoistočne Europe.

Misija

Misija tvrtke je stvoriti ponudu vrijednosti koja obuhvaća visoko kvalitetne i inovativne proizvode i usluge te cjelovita rješenja s aspekta individualnih potreba korisnika kako bi klijentima i poslovnim partnerima smanjili rizik, omogućili neometano djelovanje i brži napredak kroz zajedničku platformu.

Vlastiti R&D

Kako bi ponuda tvrtke bila maksimalno konkurentna i tehnološki napredna, cjelovita i prilagođena specifičnim potrebama korisnika cijeli tim inženjera neprestano prati nove tehnologije, razvija nove proizvode, usluge i softvere kao i vlastite robne marke. Za razvijena rješenja i realizirane projekte tvrtka je višekratno nagrađivana.

 

Karijera u Alarm automatici

Ljudi koji čine tvrtku Alarm automatika su presudan čimbenik ostvarenih rezultata i vizije daljnjeg razvoja. Pozicija regionalnog tržišnog lidera je izgrađena kontinuiranim ulaganjem u tehničke, ekonomske, organizacijske, inženjerske, informatičke i upravljačke kompetencije zaposlenih.

U kontinuiranoj smo potrazi za novim kadrovima i javiti nam se možete neovisno o trenutno raspisanim natječajima.

 

Društveno odgovorno poslovanje

Važan dio naše vizije uspjeha je poslovati na način da osim ostvarenju vlastitih ciljeva doprinosimo i razvoju šire zajednice te očuvanju okoliša. Aktivno se uključujemo u čitav niz projekata u kojima znanje i materijalne resurse Alarm automatike stavljamo u funkciju sa željom stvaranja ugodnijeg i sigurnijeg društva za život nas i budućih generacija.

Više na: www.alarmautomatika.com